Töihin Aalmanille

Aalman Oy

Vuonna 2005 perustettu Aalman Oy on useita kymmeniä henkilöitä työllistäväksi monialayritys, jolla on vahvaa osaamista ja pitkäaikaista kokemusta kaikilla neljällä toimialallaan:

  • rakennuspalvelut
  • kivityöt
  • höyrytyspalvelut
  • vihertyöt

Toimialat tukevat toinen toisiaan ja tasapainottavat toistensa kausivaihteluita. Aalman Oy onkin Jyväskylän talousalueen ainoa ympärivuotisesti kivitöitä tekevä yritys.

Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat toimintavarmuus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys sekä kannattavuus.

Meille töihin!

Etsimme oma-aloitteisia ja vastuullisia työntekijöitä, joilla on työtä pelkäämätön asenne. Arvostamme myös toimialakohtaista työkokemusta sekä alan koulutusta. Työtehtävämme ovat palkitsevia – näet heti kätesi jäljen.

Jätä meille avoin työhakemus oheisella lomakkeella, otamme yhteyttä kun sopiva työtehtävä aukeaa!

Henkilötarinat

Päivi Lampela

 

“Aloitin siivoamalla Aalmanin halleja, mutta tavoitteena oli koko ajan päästä vihertöihin mukaan. Olen ollut Aalmanilla nyt hieman yli vuoden verran. Työtilanne näyttää hyvältä, työntäyteinen kesä on tulossa.” 

 

 

Mikael Kirvesmäki

 

“Aalman tarjosi monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen. Rakennuspalveluiden toimialajohtaja Sakari oli minulle entuudestaan tuttu, joten siirtyminen Aalmanille oli helppo päätös.” 

 

 

Samuli Kinnunen

 

“Tein päätöksen tänne tulosta hyvin nopealla aikajänteellä. Eräs ystäväni oli tehnyt Aalmanille alihankintatyötä mutta en tuntenut täältä entuudestaan ketään. Ajattelin kuitenkin lähteä kokeilemaan.” 

 

 

Jared

 

“Muutin Suomeen syksyllä 2012. Etsittyäni töitä koko talven aloin jo vähän stressaantua, kunnes näin Aalmanin auton kyljessä tekstin “kivityöt”. Kysyin vaimoltani: Tarkoittaako se sitä mitä luulen? Hän vastasi myöntävästi.” 

 

 

Jouko Korpinen

 

“Kun Aalmanin toimitusjohtaja Jussi pyysi että tulisin heille töihin, minä sanoin että mikäs siinä. Isommalla porukalla on helpompi saada asiat sujumaan. Työtä on riittänyt ympäri vuoden koko tämän seitsemän vuoden ajan minkä olen Aalmanilla ollut.” 

 

 

Jyri Nieminen

 

“Kun aloitin höyryhommat, sain opastuksen koneiden käyttöön ja ryhdyin tekemisen kautta opettelemaan. Turvallisuus on tärkeää. Kun 180-asteisen höyryn kanssa työskentelee, pitää aina kaksi kertaa miettiä mitä tekee. Nyt kun näitä hommia on kymmenen vuoden ajan tehnyt, voin kyllä sanoa, että homma käy kuin ammattilaiselta.” 

 

 

Jätä avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

Mille toimialalle haet?
RakennuspalvelutKivityötHöyrytyspalvelutVihertyöt

Liitä hakemus

Liitä CV