Töihin Aalmanille

Aalman Oy

Vuonna 2005 perustettu Aalman Oy on useita kymmeniä henkilöitä työllistäväksi monialayritys, jolla on vahvaa osaamista ja pitkäaikaista kokemusta kaikilla neljällä toimialallaan:

 • rakennuspalvelut
 • kivityöt
 • höyrytyspalvelut
 • vihertyöt

Toimialat tukevat toinen toisiaan ja tasapainottavat toistensa kausivaihteluita. Aalman Oy onkin Jyväskylän talousalueen ainoa ympärivuotisesti kivitöitä tekevä yritys.

Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat toimintavarmuus, luotettavuus, asiakaslähtöisyys sekä kannattavuus.

Henkilötarinat

Harri Pohjalainen

 

”Aalmanissa hyvää on yrityksen monipuolisuus. Töitä on mahdollisuus tehdä monipuolisesti ja osaamisen mukaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa eri yksiköiden välillä.” 

 

Päivi Lampela

 

”Aloitin siivoamalla Aalmanin halleja, mutta tavoitteena oli koko ajan päästä vihertöihin mukaan. Olen ollut Aalmanilla nyt hieman yli vuoden verran. Työtilanne näyttää hyvältä, työntäyteinen kesä on tulossa.” 

 

 

Jared

 

”Muutin Suomeen syksyllä 2012. Etsittyäni töitä koko talven aloin jo vähän stressaantua, kunnes näin Aalmanin auton kyljessä tekstin “kivityöt”. Kysyin vaimoltani: Tarkoittaako se sitä mitä luulen? Hän vastasi myöntävästi.” 

 

 

Jouko Korpinen

 

“Kun Aalmanin toimitusjohtaja Jussi pyysi että tulisin heille töihin, minä sanoin että mikäs siinä. Isommalla porukalla on helpompi saada asiat sujumaan. Työtä on riittänyt ympäri vuoden koko tämän seitsemän vuoden ajan minkä olen Aalmanilla ollut.” 

 

 

Jyri Nieminen

 

“Kun aloitin höyryhommat, sain opastuksen koneiden käyttöön ja ryhdyin tekemisen kautta opettelemaan. Turvallisuus on tärkeää. Kun 180-asteisen höyryn kanssa työskentelee, pitää aina kaksi kertaa miettiä mitä tekee. Nyt kun näitä hommia on kymmenen vuoden ajan tehnyt, voin kyllä sanoa, että homma käy kuin ammattilaiselta.” 

 

 

Jätä avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen alla olevalla lomakkeella.

  Mille toimialalle haet?
  RakennuspalvelutKivityötHöyrytyspalvelutVihertyöt

  Liitä hakemus

  Liitä CV