Meille töihin!

Meillä on töitä ympäri vuoden!

Aalman Oy on monialayritys, joka työllistää useita kymmeniä henkilöitä. Eri toimialat tasoittavat luontaisia kausivaihteluita, ja kivitöitä Aalman tekee ympärivuotisesti - ainoana Keski-Suomessa.

Työllistämme kymmeniä kausityöntekijöitä

Kivi- ja vihertöiden sesonkiaika on yleensä huhtikuusta marraskuuhun. Työllistämme tällöin useita kymmeniä kausityöntekijöitä pääosin Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Uudellamaalla sijaitseville työmaillemme.

Työ on meillä fyysistä, ja sitä tehdään kelissä kuin kelissä. Monet kausityöntekijät ovat työskennelleet tiimissämme useana kesänä, ja osa heistä on jäänyt meille töihin pysyvästikin.

Henkilötarinat

Aalman tarjoaa kymmenille ihmisille mahdollisuuden työskennellä hyvässä porukassa mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Alla on Aalmanin työntekijöiden tarinoita.

Timo Äijänen

"Kun meillä alkaa työmaa, paikalla on usein pelkkä monttu. Kun työ on valmis, on paikat tip-top kunnossa. On hieno nähdä kun asiakas on silminnähden tyytyväinen lopputulokseen. Siitä tulee hyvä fiilis."
Lue Timon tarina

Jared LEE

”Muutin Suomeen syksyllä 2012. Etsittyäni töitä koko näin Aalmanin auton kyljessä tekstin “kivityöt”. Kysyin vaimoltani: Tarkoittaako se sitä mitä luulen? Hän vastasi myöntävästi.”
Lue Jaredin tarina

Jyri Nieminen

“Kun aloitin höyryhommat, sain opastuksen koneiden käyttöön ja ryhdyin tekemisen kautta opettelemaan. Nyt kun näitä hommia on kymmenen vuoden ajan tehnyt, voin kyllä sanoa, että homma käy kuin ammattilaiselta.”
Lue Jyrin tarina

Jouko Korpinen

“Kun Aalmanin toimitusjohtaja Jussi pyysi että tulisin heille töihin, minä sanoin että mikäs siinä. Isommalla porukalla on helpompi saada asiat sujumaan. Työtä on riittänyt ympäri vuoden koko tämän seitsemän vuoden ajan minkä olen Aalmanilla ollut.”
Lue Joukon tarina

Hae meille töihin!

  Mille toimialalle haet?
  KivityötHöyrytyspalvelutVihertyöt

  Liitä hakemus (vapaaehtoinen)

  Liitä CV (vapaaehtoinen)

  Aalman Oy

  y-tunnus 1958522-1
  Antinniityntie 11
  40250 Jyväskylä
  Katso laskutusosoite

  Toimitusjohtaja

  Juha Aalto
  juha.aalto@aalman.fi
  Puh. 040 528 1669

  Toimisto

  Susan Aalto
  susan.aalto@aalman.fi
  toimisto@aalman.fi
  Puh. 040 833 5594

  Höyrytyspalvelut

  hoyrytyspalvelut@aalman.fi
  Puh. 0400 241250

  Kivityöt

  Mika Suhonen
  mika.suhonen@aalman.fi
  Puh. 0400 159 434

  Vihertyöt

  Pekka Ilén
  pekka.ilen@aalman.fi
  Puh. 040 837 8799

  Mari Ruokonen
  mari.ruokonen@aalman.fi
  Puh. 044 491 4704
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram