Tekemisen kautta höyrytyspalveluiden ammattilaiseksi

Työt hiihtokeskuksessa olivat loppumassa, kun Jyri huomasi Aalmanin hakevan maarakennusmiestä. Tarkoitus oli tulla Aalmanille pariksi kuukaudeksi kokeilemaan ennen armeijaa, mutta työ vei mennessään. Viime keväänä Jyrille tuli täyteen kymmenen vuotta Aalmanin leivissä.

Työ tekijäänsä opettaa

Työssä ollaan paljon tekemisissä koneiden, esimerkiksi autojen, aggregaattien ja höyrykoneiden kanssa. Koneiden huollot tehdään työpäivän jälkeen hallilla. Jos kone tulee hallin pihaan rikkinäisenä, on sen seuraavana aamuna oltava työmaalla kunnossa. Höyrytystyö on vastuullista hommaa.

Kun valu on sovittu alkamaan esimerkiksi klo 7, siellä on massa-auto ja pumppu silloin paikalla. Höyryttäjä menee paikalle jo klo 5, jotta kenenkään ei tarvitse meidän takia odotella.

Aalman työnantajana

Aalman on ollut hyvä ja reilu minua kohtaan, eikä ole ikinä ollut mitään probleemia. Kaikki lomat ja reissut on saatu sovittua. Olin viime syksynä lähdössä Kreikkaan ja pari työmaata oli pahasti vaiheessa, mutta loma järjestyi kuitenkin. Meitä on sen verran iso porukka, että kun kaikki joustavat vuorollaan, saadaan työmaiden aikataulut pidettyä.

Välillä työpäivät venyvät, kun tulee hälytyskeikkoja. Äskenkin Tuukka soitti, että eräässä kohteessa tulee vedet katosta läpi. Työpäivä oli jo päättymässä, mutta keikka lähdettiin hoitamaan.

Työporukassa on hyvä henki. Asioista voi puhua suoraan myös työnjohdon suuntaan. Päivät menee nopeasti, kun koko ajan on touhua. Tää homma vaatii omanlaista luonnetta. Kyllä monet kysyy, miten viitsit aamulla aikaisin lähteä ja tulla myöhään illalla. Sehän on vain ammatinvalintakysymys.

Aalman Oy

y-tunnus 1958522-1
Antinniityntie 11
40250 Jyväskylä
Katso laskutusosoite

Toimitusjohtaja

Juha Aalto
juha.aalto@aalman.fi
Puh. 040 528 1669

Toimisto

Susan Aalto
susan.aalto@aalman.fi
toimisto@aalman.fi
Puh. 040 833 5594

Höyrytyspalvelut

hoyrytyspalvelut@aalman.fi
Puh. 0400 241250

Kivityöt

Mika Suhonen
mika.suhonen@aalman.fi
Puh. 0400 159 434

Vihertyöt

Pekka Ilén
pekka.ilen@aalman.fi
Puh. 040 837 8799

Mari Ruokonen
mari.ruokonen@aalman.fi
Puh. 044 491 4704
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram