Monipuolista tiimityöskentelyä

Timo Äijänen on ollut Aalmanin leivissä yli kymmenen vuotta. Kokemusta kivitöistä hänelle oli kertynyt jo ennen Aalmanille tuloa niin yrittäjänä kuin työtekijänäkin.

Työ Aalmanilla on todella monipuolista. Työnkuvani on pitänyt sisällään maarakennustöiden ja kivipuolen töiden lisäksi talvisaikaan tehtävää höyrytystä.

Aalmanilla työ tehdään tiimeissä

Kivi- ja vihertyökausi kestää yleensä huhtikuusta marraskuuhun, jolloin työtä riittää myös kausityöntekijöille. Kausityöntekijät saavat mahdollisuuden oppia työhön kokeneempien ammattilaisten ohjauksessa.

Olen muutaman vuoden ajan ollut vetämässä työmaita. Meidän vakituinen porukka on ihan täysiä ammattilaisia, jotka osaavat myös opastaa uusia työntekijöitä. Kukaan ei ole seppä syntyessään.

Asiakkaiden palaute motivoi

Sekä kivi- että vihertöissä luodaan valmista pintaa. Oman käden jäljen näkee työn lopputuloksessa.

Kun meillä alkaa työmaa, paikalla on usein pelkkä monttu. Kun työ on valmis, on paikat tip-top kunnossa. On hieno nähdä, kun asiakas on silminnähden tyytyväinen lopputulokseen. Siitä tulee hyvä fiilis.

fyysinen työ ja liikuntaharrastus pitävät hyvässä kunnossa

Työ Aalmanilla on fyysistä, ja sitä tehdään kelissä kuin kelissä.

Pyrin työni ohella pitämään kunnostani huolta, ja liikunta on tärkeä osa elämääni. Liikuntaharrastus ja fyysinen työ tukevat toinen toisiaan.

TYÖ AALMANILLA

Aalmanilla työskentelee tulevalla kesäkaudella kymmeniä henkilöitä, joista osa on yrityksen omilla palkkalistoilla ja osa tulee porukkaan henkilöstövuokrausyritysten kautta.

Meillä on porukassa tosi hyvä henki. Mieltä painavat asiat saadaan porukan kesken aina käsiteltyä. Kesä ja ulkotyöt, mikäs sen parempaa!

Aalman Oy

y-tunnus 1958522-1
Antinniityntie 11
40250 Jyväskylä
Katso laskutusosoite

Toimitusjohtaja

Juha Aalto
juha.aalto@aalman.fi
Puh. 040 528 1669

Toimisto

Susan Aalto
susan.aalto@aalman.fi
toimisto@aalman.fi
Puh. 040 833 5594

Höyrytyspalvelut

hoyrytyspalvelut@aalman.fi
Puh. 0400 241250

Kivityöt

Mika Suhonen
mika.suhonen@aalman.fi
Puh. 0400 159 434

Vihertyöt

Pekka Ilén
pekka.ilen@aalman.fi
Puh. 040 837 8799

Mari Ruokonen
mari.ruokonen@aalman.fi
Puh. 044 491 4704
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram