Omat kuljetuspalvelut luovat varmuutta Aalmanin toimintaan

Ennen Aalmanille siirtymistään Mikael toimi täysperävaunun kuljettajana kauppaketjun runkolinjalla.

Aalman tarjosi monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen, edellinen työ oli aikalailla saman toistoa. Rakennuspalveluiden toimialajohtaja Sakari oli minulle entuudestaan tuttu, joten siirtyminen Aalmanille oli helppo päätös.

Työ Aalmanilla

Kesäaikaan työ muodostuu kivien ja maa-aineisten ajosta, maa-ainesten levityksestä sekä nostotöistä. Töitä tehdään sekä Aalmanin omille työmaille että muille asiakkaille. Talviaikana työtä on myös rakennuspalveluiden, höyrytyspalveluiden ja lumen pudotuksen parissa.

On todella avartavaa tehdä välillä itse niitä työtehtäviä, joita kuljetuspalvelut palvelee. Siinä näkee mikä on kuljetuspalvelun vaikutus kokonaisuuteen ja oppii ajattelemaan koko työmaan etua, ei vaan sitä miten pääsee itse helpoimmalla.

Työ on hyvin itsenäistä. Mietimme aikatauluja yhdessä työmailla ja toimialajohtajien kanssa mutta nopeat päätökset teen loppupelissä itse. Luottamus on syntynyt kokemuksen myötä. Koen itse vastuuta siitä että Aalmanin omat työmaat pyörivät ja muille asiakkaille luvatut keikat saadaan tehtyä.

Aalman työnantajana

Aalman on melko iso yritys, joten työtä on löytynyt ympäri vuoden. Heti kun tänne tulin oli sellainen olo että kutakin henkilöä arvostetaan. Hyvä työyhteisö, jossa johtajien ja työkavereiden kanssa tulee hyvin toimeen. Koko porukassa on hyvä henki, ei tarvitse hampaat irvessä hommia tehdä.