Henkilötarinat

Vuonna 2005 perustettu Aalman Oy on kasvanut useita kymmeniä henkilöitä työllistäväksi monialayritykseksi. Tutustu työntekijöidemme henkilötarinoihin alta.

Harri Pohjalainen

 

”Aalmanissa hyvää on yrityksen monipuolisuus. Töitä on mahdollisuus tehdä monipuolisesti ja osaamisen mukaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa eri yksiköiden välillä.” 

 

Päivi Lampela

 

”Aloitin siivoamalla Aalmanin halleja, mutta tavoitteena oli koko ajan päästä vihertöihin mukaan. Olen ollut Aalmanilla nyt hieman yli vuoden verran. Työtilanne näyttää hyvältä, työntäyteinen kesä on tulossa.” 

 

 

Jared

 

”Muutin Suomeen syksyllä 2012. Etsittyäni töitä koko talven aloin jo vähän stressaantua, kunnes näin Aalmanin auton kyljessä tekstin “kivityöt”. Kysyin vaimoltani: Tarkoittaako se sitä mitä luulen? Hän vastasi myöntävästi.” 

 

 

Jouko Korpinen

 

“Kun Aalmanin toimitusjohtaja Jussi pyysi että tulisin heille töihin, minä sanoin että mikäs siinä. Isommalla porukalla on helpompi saada asiat sujumaan. Työtä on riittänyt ympäri vuoden koko tämän seitsemän vuoden ajan minkä olen Aalmanilla ollut.” 

 

 

Jyri Nieminen

 

“Kun aloitin höyryhommat, sain opastuksen koneiden käyttöön ja ryhdyin tekemisen kautta opettelemaan. Turvallisuus on tärkeää. Kun 180-asteisen höyryn kanssa työskentelee, pitää aina kaksi kertaa miettiä mitä tekee. Nyt kun näitä hommia on kymmenen vuoden ajan tehnyt, voin kyllä sanoa, että homma käy kuin ammattilaiselta.” 

 

Meille töihin?

Jätä meille avoin työhakemus oheisella lomakkeella, otamme yhteyttä kun sopiva työtehtävä aukeaa!

    Mille toimialalle haet?
    RakennuspalvelutKivityötHöyrytyspalvelutVihertyöt

    Liitä hakemus

    Liitä CV